achtergrond

Nieuws

Nieuwsbrief

BVA nieuws editie 01 - januari 2017

17 jan. 2017

Naar aanleiding van het vernieuwde voorzitterschap bij de beroepsvereniging voor architecten staat voorzitter Edward Sorgeloose stil bij de relevantie en de meerwaarde die BVA biedt voor haar leden.

"BVA versterkt en verbindt architecten die het maatschappelijk belang van architectuur binnen een duurzame samenleving ter harte nemen”

BVA - Where architects meet

26 januari 2017 - BVA Nieuwjaarsreceptie met lezingen door Hilde Francq en Johan Vyncke

BVA houdt haar nieuwjaarsreceptie op donderdag 26 januari 2017 met lezingen door trendwatcher Hilde Francq (Francq Colors) en ingenieur Johan Vyncke (WTCB). Schrijf je gratis in en ontdek wat 2017 in petto heeft!

Deze avond wordt exclusief gesponsord door Niko.

Barco, 'One Campus' Kortrijk, Jaspers - Eyers architects

20 januari 2017 - bezoek aan Barco met BVA en KBKW in recordtempo volzet

Eind mei 2016 nam Barco zijn nieuw kantoorgebouw in gebruik. One Campus is niet zomaar een gebouw, het is een pronkstuk geworden voor een wereldspeler van formaat. Zelden worden er in onze streek gebouwen van zo’n omvang en impact gerealiseerd.

Redenen te over voor de BVA om samen met de K.B.K.W. een bedrijfsbezoek te organiseren.

Dit bezoek wordt gegidst door niemand minder dan architect John Eyers zelf. De beschikbare plaatsen waren in recordtempo uitverkocht!

Archigoldcup Antwerpen 2017 - Foto: Quinten Decleyn

Antwerpse BVA-Archigoldcup editie 2017 feestelijk ingezet op 12 januari

Donderdag 12 januari werd de BVA-Archigoldcup 2017 feestelijk geopend. Het startschot voor de Antwerpse architecten-zaalvoetbaalcompetitie werd om 18 uur gegeven met een spannende wedstrijd tussen Crepain-Binst architecture en POLO Architects+OSAR. De koplopers van vorige editie, OBJEKT architecten en Modulor/ FC baksteen, troffen elkaar al op deze eerste speeldag van het tornooi en zetten een 4-4 stand neer. Zin om het tornooi op de voet te volgen of om te komen supporteren voor je favoriete ploeg? Houd dan zeker onze website in de gaten en schrijf alvast de volgende speeldagen in je agenda!

Meer nieuws