achtergrond

Nieuws

Archief

gratis voor BVA-leden: de FAB timesheet kostencalculator

BVA ledenvoordeel
24 jun. 2015

BVA biedt haar leden exclusief het FAB-timesheet aan, een kostencalculator die je interne kosten berekent op basis van verschillende variabelen. Ben je BVA-lid en ontving je nog geen log-in gegevens, vraag dan hier je wachtwoord aan.

Samen met FAB, de overkoepelende vereniging van de Brusselse, Waalse en Vlaamse architectenverenigingen, heeft BVA werk gemaakt van een programma dat de kostprijs van uw architectuurprojecten bepaalt. Met deze kostencalculator kan je de interne kost op basis van verschillende variabelen, zoals het gebouwtype, de complexiteit van de voorstudies,... berekenen.

Bovendien kan je ook de prijs berekenen voor specifieke opdrachten, dit zijn alle taken die niet noodzakelijk de architect toebehoren noch in het kader van de wettelijke opdracht noch voor wat algemeen als een volledige architectuuropdracht wordt beschouwd.

Om te kunnen inschatten hoeveel tijd je bureau kan besteden aan een specifiek project is het noodzakelijk een goed inzicht te hebben in de uurkost van je structuur. Indien je nog geen inzicht hebt in de gemiddelde uurkost hebben we een hulpmiddel voorzien om dit op te maken.

Je kan inloggen in het programma via volgende link http://fab-timesheet.be/nl

Als u BVA-lid bent en nog geen wachtwoord ontving, kan u hier een wachtwoord aanvragen. Wij hopen dat wij u hiermee een goed inzicht geven in de reële kostprijs van uw werkzaamheden, zodat je dit ook kan gebruiken naar je opdrachtgevers toe om een correct ereloon te verkrijgen.

Meer nieuws