achtergrond

Nieuws

Archief

Gratis abonnement op WTCB contact voor alle architecten

Gratis abonnement op WTCB contact voor alle architecten

Nieuws
12 nov. 2021

Het WTCB vormt al meer dan 55 jaar hét wetenschappelijke en technische middelpunt van de bouwsector. Het Centrum wordt hoofdzakelijk gefinan­cierd met de bijdragen van 95.000 aangesloten Belgische bouwbedrijven. Dankzij deze heterogene ledengroep zijn bijna alle bouwberoepen verte­genwoordigd en kan het WTCB bijdragen tot de kwaliteits- en productver­betering.

Om de kennis en ervaring die op deze manier vergaard wordt op een ef­ficiënte manier te delen met de bedrijven uit de sector, kiest het Centrum resoluut voor de weg van de informatica. Onze website is zo opgesteld dat elke bouwprofessioneel met slechts enkele muisklikken de gewenste WTCB-publicatiereeksen of bouwnormen terugvindt.

WTCB-Tools

Om u in staat te stellen snel en eenvoudig inzicht te krijgen in bepaalde materies en om u nog gerichter te kunnen adviseren, heeft het WTCB een aantal rekentools ontwikkeld.

Goede informatieverspreiding kan echter niet enkel elektronisch.

WTCB-Contact

Het WTCB heeft oplossingen voor tal van actuele bouwuitdagingen, praktisch en constructief. Architecten weten onvoldoende dat er ook een Technisch Comité Architecten bestaat, waar BVA leden in zetelen. Kennis maken met het WTCB ? Schrijf je alvast in de nieuwsbrief en het gratis tijdschriftje. De artikels die erin verschijnen zijn een samenvatting van de onderzoeken die integraal op de website van het WTCB te raadplegen zijn.

Alle aannemers in België krijgen de WTCB-Contact automatisch zes keer per jaar in hun brievenbus.

Interesse voor een abonnement op papier, als architect? Dat kan!

Vraag een gratis abonnement aan

Meer nieuws