achtergrond

Agenda

26 januari 2017 - BVA Nieuwjaarsreceptie met lezingen door Hilde Francq en Johan Vyncke 26 jan.

26 januari 2017 - BVA Nieuwjaarsreceptie met lezingen door Hilde Francq en Johan Vyncke

Niko

BVA - Where architects meet

BVA houdt haar nieuwjaarsreceptie op donderdag 26 januari 2017 met lezingen door trendwatcher Hilde Francq (Francq Colors) en ingenieur Johan Vyncke (WTCB). Schrijf je gratis in en ontdek wat 2017 in petto heeft!

Johan Vyncke, Directeur Onderzoek en Innovatie bij het WTCB, opent de BVA-Nieuwjaarsreceptie met een lezing over innovatieve thema's die de bouwwereld in 2017 aanbelangen en bij het WTCB op de Horizon 2020 agenda staan. Energie, milieu, ventilatie en gezondheid komen aan bod en je krijgt een blik op de nieuwste bouwsystemen, innovatieve materialen en de BIM-revolutie.

Trendwatcher Hilde Francq, een pionier in kleur, houdt aansluitend een wervelende trendlezing. Haar bedrijf Francq Colors focust zich op kleur en trends, voor bedrijven uit de meest uiteenlopende sectoren. De kracht van kleur is immers immens belangrijk voor merken die ‘on trend’ willen zijn en blijven.

Francq Colors doet trend research, vertrekkend vanuit sociologische macro-trends. Hieruit worden er trend thema's gefilterd, die bestaan uit specifieke kleurencombinaties, materialen, patronen, texturen en vormen. Deze trend thema's worden gebundeld in de Color Trend Reports, samen met talloze lifestyle-voorbeelden, en dienen als essentiële gids om producten en collecties klaar te stomen voor de toekomst.

Hilde Francq zal tijdens de trendlezing de trends van 2017 en 2018 voorstellen. U kan zich verwachten aan een inspirerende voorstelling waarbij de trends a.d.h.v. dynamisch audiovisueel materiaal geïllustreerd worden.

Programma:

19u00 - 19u30 onthaal - receptie

19u30 - 20u00 lezing Johan Vynkce (WTCB research & development)

20u00 - 21u00 lezing Hilde Francq (Francq Colors)

21u00 - 23u00 toespraak BVA-voorzitter Edward Sorgeloose gevolgd door walking dinner en receptie

Deze activiteit wordt exclusief gesponsord door Niko.

Meer weten over Hilde Francq? Hieronder vind je de link naar haar website:

http://www.francqcolors.be/

Meer weten over het WTCB? Hieronder vind je de link naar de website:

www.wtcb.be

Lees meer

Foto's

Vorige activiteiten